Drone-film

Ontdek de volgende generatie dronefilms: FPV-drones.

Naast onze reguliere drones maken wij ook gebruik van onze nieuwste generatie FPV drones, voorzien van een GoPro die geschikt is om te filmen in verschillende resoluties en tot een maximum van 5K resolutie. Een nog hogere resolutie nodig? Geen zorgen, we staan ​​voor je klaar met onze cinelifters, geschikt om een ​​fullframe camera zoals de RED of Sony Alpha-serie te dragen, hierdoor komt de cinematic-look het tot leven.

Dankzij FPV zijn we in staat om cinematic opnames te maken als nooit tevoren.

Natuur

Dankzij onze 3 inch FPV drones vliegen we door bomen, doen we aan mountain  – en waterval dives op locatie

Binnen

Door gebruik te maken van ducted drones vliegen we door kantoorruimtes, hotels, fabrieken en dit in alle veiligheid. Met onze piepkleine ciné drones laten we het dagelijkse leven zien met een one-take video.

Sport

snelheid, dynamische beweging en een passie voor de sport, onze drones vangen het frame op in de hoogst mogelijke resolutie met de beste stabilisatie.

Evenement

creëer het ongeziene video perspectief van je festivalsite, vuurwerk en podia met onze in- en outdoor drones.

Reclame

onze drones creëren het ciné gevoel dat je wilt voor een verbluffende commercial. Wenst u  dicht bij het onderwerp te vliegen en elk detail vast te leggen? We hebben je.

Foto's

We maken het mogelijk om opnames te maken vanuit een luchtperspectief in 4K-resolutie, niet genoeg? We zijn in staat om onze fullframe-camera in de lucht te dragen met een verbluffende beeldkwaliteit van 60 MP. Voor deze projecten werken we met professionele en gediplomeerde drones en drone-operators, om ervoor te zorgen dat u die perfecte foto heeft.

3D MAPPING

Previous
Next

Afbeeldingen met hoge resolutie en interne verwerking stellen ons in staat een verscheidenheid aan professionele geo-informatie- en 3D-dataproducten te produceren.


Vluchtplanning en -uitvoering kunnen worden uitgevoerd met exacte verwijzing naar bestaande klantgegevenslagen, waardoor een naadloze afstemming van historische en nieuwe gegevens wordt gegarandeerd.
Grote datasets zoals Point clouds en Mesh-modellen worden geproduceerd met schaalnauwkeurigheid van We hebben de mogelijkheid om complexe UAS-verkregen datasets te presenteren in een eenvoudige 3D-omgeving die compatibel is met alle AutoCad- of vergelijkbare softwaregegevens, wat de visualisatie en analyse vereenvoudigt;


2D- en 3D-fotogrammetrische gegevens worden doorgaans door klanten gevraagd voor de volgende toepassingen:

Volumemetingen

GIS-analyse

Inspecties

Visualisatie

Inspecties

Inspecties van windturbines

| Inspecties van windturbines | UAV-systemen zijn het hulpmiddel om veilige en efficiënte inspecties van windturbines uit te voeren met de noodzaak van lange stilstand of kostbare en gevaarlijke interventie door bemande Rope Access-teams. In direct contact met Control Rooms en Asset Managers, kan Dutch Drone Company meerdere objectinspecties op één dag uitvoeren met live data-analyse op locatie.

Gebouwen en constructies

Veilige en betrouwbare inspecties voor een grote verscheidenheid aan industrieën met onbemande antennesystemen (UAS) bieden ongekende mogelijkheden in een beperkte tijd. Sensorgegevens met hoge resolutie bereiken meerdere inspectiedoelen in één bewerking, gekoppeld aan snelle verwerking en cloudpresentatie van gegevens in een eenvoudig tijdlijnformaat. Of het nu gaat om het plannen en uitvoeren van onderhoud of het beheren van nieuwbouw, een UAV-onderzoeksprogramma sluit naadloos aan op en volgt uw project van de eerste dag tot de voltooiing; het produceren van live gegevens die constante monitoring en analyse mogelijk maken.

Infrarood en multispectrum

| Infrarood en multispectrum | UAV-platforms met meerdere payloads stellen ons in staat om vele soorten sensoren in onze activiteiten te implementeren en gegevens te verkrijgen die niet op andere manieren toegankelijk zijn. Efficiëntie van zonne-energie-installaties, thermisch energieverlies, wrijvingsvisualisatie en gasdetectiegegevens allemaal veilig en efficiënt verkregen uit de lucht.

Beveiliging

Beveiliging heeft alles te maken met snelle respons en implementatie, daarom zijn drones de toekomst van beveiliging. Uitgerust met een thermische camera en een vliegroute aan boord kunnen ze in een mum van tijd grote plaatsen scannen. Organiseert u een evenement en heeft u oog voor crowdcontrol nodig? Dankzij onze tethering-oplossing kan onze drone tot 2 uur in de lucht blijven.

Bouw op aanvraag

Soms heb je een speciale drone nodig om op de meest uitdagende plekken te vliegen, een drone die de commerciële markt je niet kan bieden. Dankzij de eigen winkel van 3ddrone zijn we in staat om op verzoek de meest verbluffende drones te bouwen.